Presso sitten lakkaa olemasta. Harmi. Sehän on ollut oikein hyvä lehti. Mutta ei sitä kukaan ole tilannut. Sen lisäksi, että menetyksen kärsii journalismi, aika moni taitaa myös menettää työpaikkansa.

YT:t tuntuvat olevan päivä sana - näin nousukaudellakin! Yritysjohto perustelee, että "nyt meidän on varauduttava huonompiin aikoihin". Mutta tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että sitten kun ne "huonommat ajat" koittavat, ei yritysten johdossa muistellakaan enää niitä saneerauksia, joita muutama vuosi sitten tehtiin, vaan tehdään täyttä häkää uusia? Meikäläisen usko näihin "varaudutaan huonompiin aikoihin" -puheisiin ei ainakaan ole kovin suuri.

Nelosellakin aloitetaan kuulemma YT:t. Huhupuheiden mukaan ne koskevat myös toimitusta. Siinä siis jonkunlainen vastaus Parkerin pari viikkoa sitten esittämään kysymykseen "kauanko tappiollisia uutisia vielä aiotaan tuottaa?". 

Hesarissahan vasta lanseerattiin "eläketarjous" 1948 ja sitä ennen syntyneille. Sen lisäksi, että kovapalkkaisia ajetaan eläkkeelle, julkisesti ilmoitettiin, että kaikkien paikalle ei palkata uusia. Se tosin ei tainnut tulla kenellekään yllätyksenä, ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin kyllähän Hesarissa aika paljon väkeä onkin.

Koskakohan löysät otetaan pois Taloussanomista? Ylestähän niitä näytetään napsittavan koko ajan.

Huhhuh, hirvittää. Koskakohan YT:t iskee omalle kohdalle?

tätä kauhistelee,

Brockman