574996.jpgValpastuin selaillessani helsinkiläisellä radioasemalla viihdelehteä. Erään jutun otsikossa kerrottin, että valtiovarainministeri Jyrki Kataisella olisi salattavaa, ja vielä arkaluonteista sellaista. Mitä ihmettä?! Siloposkinen tuore ministeri, joka on korkeintaan riparilla lintsannut aamuhartaudesta? Oli syytä perehtyä skandaaliin. Tässä teille katkelmia Katso-lehden artikkelista:

Katso sai muutama viikko sitten yhteydenoton helsinkiläismieheltä, joka kertoi erään hyvin arkaluonteisen väitteen Jyrki Kataisesta.

- Siis huh huh, olen aivan järkyttynyt, minua ei ole koskaan epäilty mistään tällaisesta. Ihan täyttä tuubaa asia kuitenkin on, ministeri puhisi huomattavan kiusaantuneena paperin sisällöstä.

Valtiovarainministeri myönsi kuitenkin käyneensä paperissa mainitussa tapahtumapaikassa keväällä 2006.

Katainen kiisti edelleen yhdenkään paperissa väitetyn asian tapahtuneen ja vetosi mahdolliseen häirikköön.

Asiasta kertonut mieshenkilö kiistää kuitenkin jyrkästi olleensa koskaan missään yhteydessä Kataiseen. Henkilö sanoo, ettei hänellä ole asian julkistamiseen liittyviä poliittisia tai taloudellisia motiiveja.

Totuuden asiasta tietävät kuitenkin ainoastaan Jyrki Katainen ja Katsolle asiasta kertonut mieshenkilö.

Totuus on todellakin jossain tuolla ulkona, ja siellä on myös lukija tämän jutun jälkeen. Viiden minuutin julkisuutta kaipaavien onkin syytä panna merkille viihdelehdistön juttupula: Nyt on hyvä hetki iskeä!

-Lane