538130.jpgTanssii Tähtien Kanssa on ohi. Miten me jaksamme eteenpäin?

Ei ole helppoa muillakaan. Viikonloppuna saimme kuulla, että Saria palvotaan kaupoissa. Kauan ei sinkkuäidin upea elämä jatku, sillä jo tänään tiedetään kertoa, että Sarilla on kisan jälkeen edessä suunnaton tyhjyys. Palokuntaa!

Onneksi Eppu sai sentään aneemisen riitansa tuomariston kanssa selvitettyä, vaikka hänestä ja Jormasta ei ystäviä tulekaan. Ambulanssi ja poliisi! Tehkää jotain, hyvät ihmiset!

Tämänpäiväinen jymy-yllätys on se, että Mariko kaipaa Aleksin kosketusta. No ei niillä todellakaan ole mitään suhdetta. Jos niillä olisi, se lukisi otsikossa, haloo! Mutta tyhmät luulee ja ostaa sen lehden. Sitten siellä kierrellään: "...oli tosi ihanaa ja Aleksin kanssa tanssiminen kerrassaan upea kokemus...Ehkä tehdään vielä yhteistyötä, vaikka ei varmaan niin paljon tietty nähdä. Joo, kaipaan mää sitä Aleksin läheisyyttä. "

Kun Suomeen tehtiin viikko sitten hallitusta, median todellinen keskustelunaihe oli se, kuka putoaa jostain saakutin tanssiohjelmasta. Ja että Merikukka oli pelannut pääministerin asunnolla tennistä. Ai mediako viihteellistynyt?

- Lane

Iltapäivälehtien lööppejä lukee kai joku kahdeksantoista miljoonaa suomalaista?