Onko nyt niin, että pääministeri Matti Vanhasella on syvä visio?

Ehkä Matti Vanhanen on päättänyt tehdä jotain historiallista, jättää selväpiirteisen kädenjälkensä suomalaiseen yhteiskuntaan. Ehkä Vanhanen ajattelee, että vaalikauden loputtua tai joskus kaukana tulevaisuudessa kansa ymmärtää porvasrihallituksen nerokkaan suunnitelman.

Suurten aikojen hallituksessa oleellista on, että kaikki ministerit pysyvät yhdessä rintamassa. Julkinen väittely tekee hallaa mahtaville ideoille, joten asiat on parasta hoitaa hiljaisuuden vallitsessa. Tämä ajatus ehkä johti siihen, että entinen toimittaja Vanhanen kehotti ministereitään vaikenemaan, kun heiltä kysytään mielipiteitä gallupeihin.

Voin olla väärässä. Ehkä Vanhanen haluaisikin olla kirjastonhoitaja tai postimies, mutta on ajautunut porukan painostuksesta Suomen pääministeriksi. "Hallituksessa ois niin paljon mukavampaa, jos oltais vaan omalla porukalla".

-Lane

Ps. Taidan olla tällä hetkellä ainoa pesänlikaaja, jolla lomat ovat jo valuneet läpi käsien, Pahoitteluni siis mahdolliselle lukijalle siitä, että blogi päivittyy hitaasti. Kun kesä loppuu ja terassit viilenevät, tämäkin epäkohta paranee kuin itsestään.